La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans (C'S), Inés Arrimadas, ha acusat avui el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, de "posar en perill" els funcionaris catalans, amb les seves "bogeries" independentistes, i de "lliurar Catalunya a la CUP".

En la nova sessió del debat d'investidura, abans que al migdia Mas se sotmeti a una segona votació, Arrimadas ha alertat que el projecte independentista provoca "inseguretat jurídica" i pot "arrossegar" cap a la "il·legalitat" a funcionaris i ciutadans corrents.

Amb un to molt més agre que en el seu discurs de dimarts passat després de la decisió del Constitucional de suspendre la declaració rupturista, Arrimadas ha advertit Mas que "les bogeries que està fent són contraproduents per als 7,5 milions de catalans", que "el que necessiten és un sou i viure tranquils".

Després d'assegurar que Mas "ha perdut tota la legitimitat", li ha retret que pretengui "lliurar la governabilitat a la CUP, a la qual li agrada incomplir la legalitat, li va aquest rotllo".