Regió 7

CDC ratifica Francesc Homs amb el 92% dels vots com a cap de llista a les generals

Jordi Xuclà, Antoni Postius i Ferran Bel encapçalen les llistes per Lleida, Girona i Tarragona

15.11.2015 | 08:00
Homs, número 1 per Barcelona
Homs, número 1 per Barcelona

El Consell Nacional de CDC va aprovat amb el 92% dels vots les llistes que la coalició Democràcia i Llibertat presenta per concórrer a les eleccions estatals del 20-D. De cap de llista per Barcelona, hi anirà Francesc Homs, Jordi Xuclà per Girona, Antoni Postius per Lleida i Ferran Bel per Tarragona.

Pel que fa al Senat, Miguel Àngel Escobar serà el candidat per Barcelona, Joan Bagué per Girona, Maite Rivero serà la candidata per Lleida i Carles Pellicer per Tarragona. CDC va celebrar ahir el Consell Nacional -amb només aquest punt a l'ordre del dia pels atemptats de París- perquè demà s'acabava el termini per presentar les llistes i "calia" l'aval dels consellers nacionals, va explicar Homs. El ja candidat de Democràcia i Llibertat per a les eleccions del 20 de desembre, va condemnar els atemptats de París. Va expressar "dolor i consternació". "No ens deixarem impressionar per aquests assassins. Aquells que vulguin alterar el civisme i el manteniment de la llibertat i la democràcia no ho aconseguiran", va reblar. Pel que fa a les llistes, Francesc Homs encapçalarà la llista per Barcelona, i tindrà com a número 2 Carles Campuzano, seguit de Lourdes Ciuró, Míriam Nogueras i Miquel Puig.

Jordi Xuclà, de Girona, anirà acompanyat de Jordi Cordon, Elisabet Terrades i Marc Claparols, mentre que Antoni Postius, per Lleida, configura la llista amb Ramon Royes, Jeanine Abella i Mariona Balasch. A Tarragona, l'obre Ferran Bel, amb el suport de Mercè Dalmau, Mar Vázquez, Joan Güell i Oriol Vázquez. A més, els candidats de Democràcia i Llibertat al Senat per Barcelona són Miguel Àngel Escobar, Sílvia Requena i Glòria Freixa. Per Girona, Joan Bagué, Claudia Massó i Pere Saló. Per Lleida, Maite Rivero i Ramon Alturo - amb el tercer lloc encara pendent de confirmar- i per Tarragona es presenten al Senart Carles Pellicer, Annabel Marcos i Joan Basora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Què diuen les portades en paper d´aquest dijous?
Què diuen les portades en paper d´aquest dijous?

Què diuen les portades en paper d´aquest dijous?

Fem un cop d'ull als titulars més destacats que podràs trobar als quioscos

Trump diu que només acceptarà el resultat electoral si guanya

Trump diu que només acceptarà el resultat electoral si guanya

Una instructora de ioga assegura que el candidat del partit republicà a ocupar la Casa Blanca la...

Puigdemont, disposat a anar la presó per celebrar el referèndum

Puigdemont, disposat a anar la presó per celebrar el referèndum

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, va explicar en una entrevista a la revista...

Què diuen les portades en paper d´aquest divendres?

Què diuen les portades en paper d´aquest divendres?

Fem un repàs als temes més destacats que podràs trobar als quioscos

Enllaços recomanats: Premis cinema