Les autoritats franceses busquen un jove de 26 anys nascut a Bèlgica i amb nacionalitat gala per la seva presumpta vinculació amb els atemptats de París. Segons han informat a Europa Press fonts de la investigació, França ja ha traslladat informació sobre aquesta persona als serveis antiterroristes espanyols per si poden col·laborar a l'hora de trobar el seu parador.

En la informació remesa pels investigadors gals es detalla que aquesta persona es diu Abdul-Salam Salah, que va néixer a Brussel·les (Bèlgica) el 15 de setembre de 1989, encara que compta amb nacionalitat francesa i se li qualifica com un "" individu perillós ". La pròpia policia francesa ha difós la seva foto i les seves dades a la recerca de col·laboració ciutadana.

Quant als seus trets físics, mesura 1,75 centímetres i es tracta d'una persona corpulenta amb ulls marrons. En la informació que han traslladat els investigadors francesos a les policies espanyoles, entre elles Espanya, s'aporten altres dades com el nom dels pares del sospitós: Abderrahma i Yamina Faklan, segons les mateixes fonts consultades.

Els experts espanyols en la lluita antiterrorista ia investiguen també si algun dels jihadistes autors dels atemptats de París tenien algun tipus de vinculació amb Espanya com ha passat en ocasions anteriors amb terroristes que van actuar al país gal.

Els especialistes espanyols porten des de la mateixa nit de divendres en ple contacte amb els serveis d'Informació de les forces de seguretat franceses acarant la informació de la qual es disposa fins ara. Es busca algun tipus de relació amb Espanya ja sigui de residència, trànsit o vinculacions familiars o amistats.