Dos santpedorencs van passar aquest dilluns al matí confinats en una cafeteria d'Andorra, davant el temor pel contingut que hi podia haver en un sobre sospitós de l'oficina de Correus francesa, ubicada al local del costat. L'alerta dels empleats que el sobre podria contenir alguna substància química contagiosa a la policia va obligar el cos andorrà a activar el protocol de substàncies perilloses. Els treballadors de Correus que havien tocat el sobre eren a la mateixa cafeteria que els santpedorencs, i per això, preventivament i davant el risc de contagi, es va optar per confinar tota la clientela del bar, una vintena de persones, entre les quals hi havia els santpedorencs.

Poc després de les 11 del matí, a la cafeteria Irina d'Andorra la Vella, el santpedorenc Juan Patón comentava, un cop van poder sortir, que havien anat a passar el dia al Principat "i, com sempre, hem esmorzat en aquesta cafeteria [cafeteria Irina]". A mig àpat havia entrat la policia i els havia alertat de l'amenaça química "i que no podríem sortir", afegia la també santpedorenca Rocío López.

Els bagencs van passar tres hores a la cafeteria. "Ha estat només una anècdota per explicar, per sort", deia Patón. Els clients no sabien què estava passant i l'única informació que van rebre va ser el que van seguir per televisió. "M'he posat nerviosa, però ara ja està. Ara, a dinar i a gaudir del dia", afegia López. El sobre es va portar a analitzar fora d'Andorra i en principi ningú ha tingut problemes.