La policia francesa està intentant determinar el nombre exacte de terroristes que van participar en els atemptats de divendres a París en què van morir 129 persones i s'inclina per la hipòtesi que hi ha en total dos sospitosos que han fugit i no un com s'havia dit fins ara, Salah Abdeslam, segons informa el diari 'Le Monde'.

Fins al moment, s'ha identificat a cinc dels autors, tots ells de nacionalitat francesa: quatre dels terroristes que es van immolar (Samy Amimour, de 28 anys; Omar Ismail Mostefai, de 29; Bilal Hadfi, de 20 anys, i Brahim Abdeslam, de 31), així com Salah Abdeslam, el francès resident a Bèlgica de 26 anys a qui es busca des de l'atac.

D'altra banda, tres dels terroristes no han estat identificats: un dels autors de l'atac contra la sala de concerts Bataclan, mort en l'assalt policial; i dos dels kamikazes al costat de l'Estadi de França (un d'ells tenia un passaport sirià).

Els investigadors encara estudien la possibilitat que hi ha un altre terrorista que va participar en els atemptats i que estaria en parador desconegut. Per això, es recolzen en els nombrosos testimonis recollits que indiquen que a bord del cotxe des del qual es van realitzar els trets contra els restaurants en els districtes 10 i 11 hi anaven tres persones.