Salah Abdeslam, sobre el qual pesa una ordre d'arrest internacional per la seva suposada implicació en els atemptats de París, hauria estat traslladat des de la capital francesa fins als voltants de l'estadi Rei Balduí, on aquets dimarts s'havia de jugar l'amistós Bèlgica-Espanya, que ha estat finalment suspès.

"Els serveis d'intel·ligència disposen d'indicacions sòlides que [Abdeslam] prepara un atemptat al nostre país. Temem que vulgui morir com un màrtir", publica el diari "Het Laatste Nieuws", que adverteix que es tracta d'un individu "perillós", que "s'ha donat a la fuga i no té res a perdre".

Segons el rotatiu flamenc, Mohammad Amri i Hamza Attou, els dos acusats de terrorisme a Bèlgica en connexió amb els atemptats de París, van donar explicacions contradictòries durant els interrogatoris policials, i un d'ells (Attou) va indicar que Abdeslam havia estat conduït per ells el dissabte fins l'estadi de futbol.

Segons Amri, haurien deixat al suposat terrorista al districte de Brussel·les de Molenbeek, on durant dilluns la policia va portar a terme diferents registres.

El partit amistós que havien de disputar-hi les seleccions de Bèlgica i Espanya es va suspendre pel consell del Centre de Crisi belga que ha alertat d'un "risc d'atemptat", segons ha informat la Reial Federació Espanyola de Futbol.