La policia hauria trobat un vehicle camuflat d'ambulància i carregat de material explosiu a les immediacions de l'estadi de Hannover on s'havia de disputar el partit de futbol amistós entre Alemanya i Holanda aquest dimarts, segons ha informat la cadena pública de televisió Deutsche Welle. L'encontre entre les dues seleccions havia estat cancel·lat unes hores abans per raons de seguretat i el camp ha estat evacuat. El cap de la policia ha confirmat que s'ha trobat un dispositiu "destinat a esclatar dins l'estadi". Aquest dilluns de matinada ja s'ha hagut de suspendre l'enfrontament entre Espanya i Bèlgica, que s'havia de celebrar en aquest país europeu, també per raons de seguretat, després dels atemptats a París.

Desallotgen una sala de concerts

Poc després, la policia alemanya ha desallotjat la sala de concerts de Hannover TUI Arena poc després que es decidís cancel·lar el partit per motius de seguretat.

Estava previst que en aquest lloc, amb capacitat per a 14.000 persones, toqués aquesta nit la banda alemanya The Söhne Mannheims.

Evacuada part de l'estació central de Hannover per un objecte sospitós

La policia de Hannover ha informat avui que s'ha evacuat parcialment l'estació central de la ciutat després de trobar-se en les rodalies un "objecte sospitós", poc després que es cancel·lés el partit entre les seleccions de Alemanya i Holanda davant el temor a un atemptat amb explosius a l'estadi.

La policia de Hannover va informar l'evacuació parcial de l'estació a través de la pàgina de Facebook, on està facilitant als ciutadans detalls sobre l'evolució de la situació tant en alemany com en holandès, davant la presència d'aficionats del país veí a la ciutat.