Les unitats especials de la policia belga han efectuat aquest dilluns set registres en habitatges de la regió de Brussel·les i a Lieja, a l'est de Bèlgica, en què s'ha detingut cinc persones, ha informat avui la Fiscalia federal.

En total des de diumenge s'ha detingut 21 sospitosos, que actualment són interrogats pels serveis policials, ha afegit la Fiscalia en un comunicat, en què ha desmentit a més que el principal sospitós fugat dels atemptats de París, Salah Abdeslam, es trobés en un BMW que va emprendre ahir a la nit la fugida.

Una suma de 26.000 euros ha estat confiscada en un dels registres executats ahir a la nit, mentre que els altres objectes trobats a les batudes són actualment examinats.

La Fiscalia també ha desmentit que el principal sospitós fugat dels atemptats de París, Salah Abdeslam, es trobés en un BMW que va emprendre ahir a la nit la fugida.

Aquest vehicle, que no es va aturar en un control rutinari de la Policia, ha estat identificat i la investigació ha demostrat que "no té cap vincle amb l'operació en curs".

Tant el diari Le Soir com La Libre Belgique van indicar ahir a la nit que unitats especials van veure en els voltants de Suro a un sospitós cap a les 18.30 GMT, que podria haver estat Salah Abdeslam.

Aquests mitjans afirmaven que va ser vist en un cotxe BMW del tipus 3 o 5 i que es dirigia cap a l'autovia E40 en direcció d'Alemanya, un extrem que la Fiscalia ara ha desmentit.

La Fiscalia preveu informar al llarg del dia del nombre de persones traslladats davant del jutge d'instrucció i quants dels 21 detinguts seran posats sota mandat d'arrest o en llibertat.