Dos dels terroristes morts en l'assalt policial a un apartament de la ciutat de Saint-Denis el dia 18 de novembre, i implicats en els atacs de París cinc dies abans, planejaven un nou atemptat suïcida al barri de negocis de La Défense, als afores de la capital francesa.

Aquesta va ser la principal revelació sobre la marxa de les investigacions feta ahir pel fiscal de París, François Molins, que també va donar detalls sobre l'home més buscat per les policies europees, Salah Abdeslam, del qual se sospita que hauria d'haver-se fet saltar amb una armilla d'explosius la nit dels atemptats, però no ho va fer per raons encara poc clares.

Molins va relatar que el presumpte coordinador dels atemptats, Abdelhamid Abaaoud, va morir a Saint-Denis amb la seva cosina Hasna Aitboulahcen i, sobretot, amb un home a qui no s'ha aconseguit identificar i que no estava fitxat a França. Aquests dos homes tenien dues armilles d'explosius -un la va accionar durant el setge- i els investigadors creuen que havien de cometre un atemptat a La Défense aquest mateix dia o l'endemà, el 19 de novembre. Segons la Fiscalia, tots dos havien format part d'un dels comandos dels atemptats gihadistes de París del dia 13, en concret el conegut com "el de les terrasses" perquè va tirotejar diversos bars i restaurants a l'est de la plaça de la República de París, en què van morir 40 persones i desenes van resultar ferides.

El tercer membre del "comando de les terrasses" és Brahim Abdeslam, que després dels tirotejos es va fer saltar pels aires amb una armilla d'explosius com els utilitzats pel grup que va atacar la sala de concerts Bataclan i pels tres gihadistes que van actuar a l'Estadi de França.