Com creu que està vivint el país els dos mesos transcorreguts des del 27-S?

Amb inquietud i amb incertesa. No sabem què passarà d´aquí a un temps i el fet que l´equip de govern sigui provisional fa que molta gent es demani com anirà tot plegat. Al cap i a la fi, tots volem saber si el nostre benestar continuarà i si hi haurà grans canvis que ens afavoriran o no, i ajudaran la gent més desafavorida.

Repetir les eleccions seria un fracàs? Qui en seria el principal responsable?

Penso que no s´han de repetir sinó que s´ha d´arribar a un acord abans. La responsabilitat és de tothom, tot i que crec que, si s´han fet unes eleccions que ha guanyat un grup que es diu Junts pel Sí, si no s´ha arribat a un acord és perquè uns grups més minoritaris han fet que siguem on som.

Artur Mas té futur si no pot ser president?

Artur Mas té molt futur, faci el que faci. Ha demostrat que és un líder, un home intel·ligent que ha estat criticat per coses que ha fet perquè no tenia cap altra opció. Crec que és un líder a qui amb els anys es valorarà més que ara.

Veu el procés sobiranista tocat definitivament, o només travessa un mal moment?

Aquesta demora no ha ajudat la política de país ni Catalunya. Tocat, ho està.

Com veu la posició del govern central? Espera un canvi després del 20-D?

En aquest aspecte, sempre he posat l´exemple del Cameron. El govern central hauria d´haver escoltat la gent com va fer ell amb Escòcia. Això no hauria garantit que els resultats fossin d´una manera o d´una altra, però s´hauria solucionat d´una manera molt diferent. Veient com ha anat tot i com està anant, és difícil que després