Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un conegut del matrimoni assassinat a ganivetades a Premià de Mar com a suposat autor del doble crim. Segons fonts pròximes al cas, el sospitós no té cap vinculació familiar amb els dos avis assassinats, encara que sí que el coneixien perquè forma part del seu entorn.

L'home va ser arrestat ahir a la tarda i unes hores més tard va ser interrogat en seu policial. Els Mossos sospiten que el detingut va entrar a l'habitatge aprofitant-se que la parella el coneixia, per la qual cosa li van obrir la porta de casa seva.

El pis on dijous a primera hora del matí van ser trobats els cadàvers no tenia els accessos d'entrada forçats, segons fonts pròximes al cas que mantenen encara molt de secretisme per no entorpir en la investigació. Els Mossos tenen obertes totes les hipòtesis sobre el doble crim, si bé de moment es descarta un cas de violència masclista i un doble suïcidi pactat. Segons les fonts, els accessos a l'habitatge no estaven forçats, de manera que s'investiga si l'autor o autors del crim tenien la clau de l'immoble o els avis van deixar entrar el seu assassí, o bé perquè el coneixien o perquè li van obrir la porta atenent la seva trucada. Els cadàvers de l'home, de 74 anys, i la seva dona, de 72, van ser localitzats dijous a les 7 del matí pel seu gendre en un passadís del pis on vivien, al carrer Jacint Verdaguer de Premià, via cèntrica situada al costat del mercat municipal. Els dos avis, sordmuts, tenien ferides mortals fetes segons sembla amb una arma blanca. El gendre s'havia dirigit al pis del matrimoni, com feia habitualment, per acompanyar-los cap a casa seva perquè fessin de cangur dels seus néts.