El president del PP i candidat dels seu partit a revalidar la presidència del Govern espanyol, Mariano Rajoy, va anunciar ahir que si guanya les eleccions del 20D, el seu govern es compromet a reduir el tipus marginal mínim de l'IRPF del 19 actual fins al 17 % i el màxim, del 45 al 43 %.

Rajoy va fer aquest anunci durant la presentació del programa electoral del PP a l'Hemisfèric de València, defensant que "quan es poden abaixar, els impostos generen més creixement, més ocupació, més ingressos i més atenció per a les persones" i va confiar que "totes les autonomies treballin en la mateixa direcció".

El PSOE demana "memòria"

La cúpula de la llista del PSOE per Madrid per a les pròximes eleccions generals va apostar ahir, durant un acte de precampanya celebrat a la localitat madrilenya d'Alcalá d'Henares, per la memòria i pels valors històrics del partit per derrotar Rajoy i el PP a les urnes el proper 20D. "Aquestes eleccions van de moltes coses, una de fonamental és tenir memòria: històrica i propera, del que ha passat els últims quatre anys", va manifestar el portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando.