"Un futur per a la majoria" és el lema del PSOE per a la campanya de les eleccions generals, que el seu secretari d'Organització, César Luena, va voler escalfar acusant el president espanyol, Mariano Rajoy, d'haver estat "un més dels del PP que s'han repartit el botí" de la corrupció.

Luena va presentar els detalls de la campanya i dels actes que tindrà el candidat del PSOE, Pedro Sán-chez, que compartirà cartell en un míting amb l'expresident del govern Felipe González, però no coincidirà amb José Luis Rodríguez Zapatero, ni Alfredo Pérez Rubalcaba. L'objectiu del PSOE és que la campanya se centri en els assumptes que preocupen els ciutadans, com les retallades i la corrupció, després que en les últimes setmanes hagi estat capitalitzat pel terrorisme gihadista i la crisi política de Catalunya. "Acaba la legislatura de les mentides, la corrupció i la desigualtat. És el temps de la neteja, la justícia i la igualtat. Els quatre anys de Rajoy han de ser un parèntesi i aprendre per no repetir", va manifestar Luena.

Per animar el debat, Luena va acusar Rajoy d'haver estat un dels beneficiaris de la corrupció "sistèmica i cultural" que ha afectat el PP. "Aquesta legislatura, Rajoy ha estat un més dels del PP que s'han repartit el botí, i els socialistes el que volem, amb Sánchez al capdavant, és que qui la faci, primer la pagui i també la torni", va sentenciar. Luena es va mostrar convençut que, a l'hora de dipositar el vot, els espanyols tindran en compte els casos de corrupció que afecten el PP.