El líder de Ciutadans, Albert Rivera, va afirmar ahir que "Espanya no necessita una mà de pintura, necessita un permís de reformes", perquè al país cal "reformar-lo, no trencar-lo", ja que "no podem desdibuixar ni trencar la igualtat de els espanyols perquè estigui content Artur Mas".

Rivera va subratllar que no vol "demanar canvis", vol "fer els canvis" que no es poden reclamar als vells partits, als quals només es pot "demanar pas". L'objectiu de Ciutadans, va dir, no és guanyar les eleccions, sinó canviar Espanya per obrir una nova era política en un país "en què la gent està perdent la por". Aquest canvi es fa més fàcil des del centre polític que des de "la vella esquerra i la vella dreta", que només plantegen "tapar amb pintura vermella o blava les goteres i els escrostonaments de la casa", ha advertit.

A més a més, Rivera es va mostrar partidari de governar "fins i tot per als que es volen separar del país, perquè el nou centre polític no pot deixar ningú a la cuneta", i va asseverar que no pensa "cremar els ponts, encara que posin hams per picar".