Les autoritats de Bèlgica i França busquen dos sospitosos més relacionats amb els atemptats de París del 13 de novembre, que suposadament van transferir diners a la dona que va morir en l'assalt al pis de Saint-Denis i que van llogar un pis que va ser escorcollat al sud del país, segons va explicar ahir la Fiscalia.

"La Fiscalia federal i el jutge d'instrucció desitgen difondre una nova crida a testimonis en el marc de la recerca de dos sospitosos més", va indicar el ministeri públic belga en un comunicat, en què va precisar que tant la Policia de Bèlgica com de França els busquen "activament". La fiscalia va recordar que, fins ara, les autoritats belgues havien difós una ordre de recerca de Salah Abdeslam, el principal sospitós dels atemptats de París, que se sap que va tornar a Bèlgica l'endemà dels atemptats.

I també una de Mohamed Abrini, que va ser filmat en companyia d'Abdeslam dos dies abans dels atemptats, el dia 11 de novembre, en una estació de servei de Ressons (nord de França), a l'autopista en direcció a París des de Bèlgica.

La Fiscalia va destacar que la investigació belga oberta després dels atemptats de París ha permès "posar en evidència diferents accions preparatòries", encara que va precisar que "diversos sospitosos encara no han pogut ser identificats o detinguts".