El secretari executiu de la Mesa de la Unitat Democràtica (MUD), Jesús Torrealba, va insistir que les actes definitives de les eleccions veneçolanes atorguen a l'oposició 112 diputats, el que representa just la majoria de dos terços de l'Assemblea Nacional que li permetria convocar un referèndum per fer fora el president del país, Nicolás Maduro. Malgrat que el Consell Nacional Electoral va concedir dilluns a la nit 107 escons a la MUD i 55 al chavisme, amb cinc diputats encara per dilucidar, Torrealba va destacar que els 112 diputats opositors ja són "irreversibles".

Després de tota la jornada de dilluns esperant les dades oficials definitives per part del CNE, l'òrgan electoral finalment va oferir a la seva pàgina d'internet a última hora de la nit unes xifres actualitzades, encara que sense indicar a quin percentatge de vots escrutats es referien. Segons aquestes dades, la MUD va aconseguir 107 diputats i el governant PSUV 55 escons, mentre que cinc parlamentaris encara s'haurien d'adjudicar, tres de representació indígena i dos més per a sengles estats del país.

D'acord amb les dades del CNE, l'oposició va obtenir el 64,07 % dels vots emesos i el PSUV el 32,93%, fet que suposa una victòria aclaparadora de la MUD, que gairebé dobla en percentatge de vots el chavisme i l'avantatja més de 31 punts percentuals.

Torrealba va reiterar que demà reuniran a Caracas "els 112 diputats del canvi" per tractar les seves prioritats al Parlament, en el que va qualificar d'"agenda de la unitat". "També per celebrar, per descomptat, perquè en 17 anys no havíem tingut una raó més legítima per celebrar", va afirmar.