La Generalitat va ordenar que seguís endavant els seus treballs una empresa contractada per a la gestió del 9-N, després que aquesta li preguntés si l'encàrrec quedava afectat per la suspensió de la consulta del Tribunal Constitucional (TC) i li recordés el seu "compromís" amb la legalitat.

Arran de l'última documentació remesa al TC, la Fiscalia ha demanat al TSJC noves diligències per aclarir com el Centre de Telecomunicacions (CTTI) va proporcionar les plataformes informàtiques per a la votació i si es van usar fitxers amb dades personals. Entre la documentació hi ha una carta que el director gerent de T-Systems, empresa a la qual la Generalitat va contractar programes informàtics pel 9-N, va remetre al director gerent del CTTI, Jordi Escalé, per saber si l'encàrrec s'havia vist afectat per la suspensió.

La carta va ser enviada el 4 de novembre del 2014, el dia que el TC va suspendre la consulta. En la missiva, T-Systems precisava els tres punts que creia que podien veure's afectats per la suspensió: el web de registre, presentació i publicació de resultats, el suport tècnic durant la recollida de resultats i el suport de guàrdia sobre les infraestructures del centre de processament de dades per possibles incidències tècniques. En el cas que aquests treballs quedessin afectats per la decisió del TC, el responsable de T-Systems sol·licitava a la Generalitat instruccions "detallades" respecte de com havien de procedir a partir de llavors.

"Preguem la vostra ràpida resposta, ja que aquest és un assumpte sensible per a la nostra organització, compromesa amb el compliment estricte de la legalitat i a la vegada amb una excel·lent prestació de serveis", remarcava la carta. El 7 de novembre, el director gerent del CTTI va respondre a T-Systems que el president del CTTI havia recollit l'opinió dels serveis jurídics del Govern, que concloïen que "cap de les activitats no resulten explícitament afectades" per la resolució del TC.