Una persona va morir i tres més van quedar ferides com a conseqüència d'un incendi en un pis del carrer de la Font, 74, de l'Hospitalet de Llobregat la nit de dijous a divendres. En un comunicat, els Bombers de la Generalitat van detallar que encara es desconeixen les causes del foc, que va afectar l'àtic d'un bloc de quatre plantes i es va poder controlar en mitja hora.

L'avís va arribar passats dos quarts de dues de la nit i es van desplaçar fins al lloc dels fets sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com diverses patrulles del Cos de Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques. Els Bombers van trobar un home mort a l'interior del pis i tres persones més van requerir atenció mèdica: una va ser traslladada a l'Hospital Vall d'Hebron amb cremades de segon i tercer grau en el 40 % del cos, i dues més han estat evacuades a l'Hospital Moisès Broggi amb intoxicació per fum.

El foc va afectar el pis superior de l'immoble i també una part del pati interior, i després es va revisar l'edifici per valorar si la seva estructura havia quedat feta malbé.