L'edició digital de Regió7 va tornar a oferir aquest diumenge un desplegament informatiu especial amb motiu de les Eleccions Generals. En total van ser més de 20 hores d'actualització contínua, amb el seguiment de l'escrutini en temps real inclòs, que van captar l'atenció de més de 13.600 internautes, prop de la meitat dels quals van accedir-hi a través d'un telèfon mòbil o una tauleta.

A www.regió7, el cobriment del 20-D va començar a les 7 del matí i es va allargar fins a les 2 de la matinada. El lector va poder trobar al nostre web i als nostres perfils de Facebook i Twitter informació sobre l'obertura dels col·legis electorals, les dades de participació, les anècdotes viscudes a peu d'urna i les declaracions dels principals protagonistes de la jornada. I a partir de les 9 del vespre, un cop es van començar a fer públiques les dades de l'escrutini, es va retransmetre en directe el recompte de vots a escala estatal, municipi a municipi, per províncies i per comunitats autònomes.

Els resultats es podran consultar encara avui i en els propers dies a www.regió7.cat. A través d'un senzill buscador es pot accedir a les dades i comparar-les amb les de les eleccions generals del 2011.