Cares llargues a la seu dels socialistes anit. El primer secretari del PSC a Manresa i president del grup municipal, Felip González, no amagava la seva decepció i reconeixia amb un posat seriós que "ni a Catalunya ni a Manresa no hem tingut uns bons resultats". Dit això, González afegia que "pensem que altres formacions també han de fer aquesta mateixa reflexió i ser crítics, perquè que han tret pitjors resultats que nosaltres".

Per a Felip González, el fet que els resultats del PSC a Manresa segueixin una línia ascendent el darrer any -si es comparen amb les municipals del maig i amb les passades autonòmiques- no és rellevant: "és important que no barregem els resultats. És veritat que en set mesos hem tingut 3 eleccions, però són molt diferents. S'hi han presentat partits diferents, amb nom i coalicions diferents i això fa que els resultats no es puguin comparar". Malgrat aquesta reflexió, González tancava la seva valoració de la nit electoral declarant que "si a Manresa, en set mesos passem de tenir menys de 3.000 vots a aconseguir-ne 4.678, doncs és una tendència que ens agrada. Ens fa mirar la nit amb cert optimisme".

Per la seva banda, Cristòfol Gimeno, diputat en funcions i primer secretari de la Federació del PSC al Bages, llegia els resultats a nivell estatal: "s'evidencia que hi ha una necessitat de relleu, que es necessita un canvi. El PSOE es manté com a segona força i ens hauria agradat ser primers però no ha pogut ser. Ara tocarà fer un exercici de generositat i de diàleg amb tots els partits i veure com es pot tirar endavant Espanya".