L'Audiència de Barcelona va condemnar a 11 anys i un mes de presó un home per abusos sexuals continuats i exhibicionisme a les tres filles de la seva parella quan aquestes tenien menys de 15 anys. L'acusat no complirà tota la condemna sinó nou anys de presó com a màxim, en aplicació de l'article 76.1 del Codi Penal, perquè no pot excedir el màxim de compliment efectiu de la condemna del triple del temps imposat per la més greu de les penes, de tres anys.

Malgrat la condemna, el tribunal estima que hi ha "un dubte raonable" en les acusacions de dues de les víctimes que l'home els havia introduït els dits en la vagina, i indica que van poder "exagerar" perquè tenien una mala relació amb l'abusador. "Aquest tribunal no ha arribat a la convicció que el processat arribés a introduir els dits a les vagines de S. i A.", s'indica en la sentència.

Les tres germanes van denunciar l'home després de reunir-se a la casa d'una amiga de la mare i explicar tots els tocaments i exhibicions que havien patit per part del processat al llarg d'anys, i que fins a aquell moment no sabien que totes n'havien estat objecte.