La Grossa, el 79.140, va viatjar gairebé íntegrament a la localitat de Roquetas de Mar, a Almeria, per repartir més de 540 milions d'euros entre els veïns del petit poble de platja. El premi, dotat amb 4.000.000 d'euros per sèrie, es va fer esperar més de tres hores des del començament del sorteig al Teatro Real de Madrid. Les dues nenes que van cantar el primer premi poc després del migdia, a les 12.13 hores, Lorena i Nicol, de 13 i 10 anys, havien tingut la intuïció al matí que serien les protagonistes del dia.

"No em vacil·leu", va dir José Martín, el venedor de loteria de l'administració número 2 de Roquetas de Mar, quan se li va comunicar que havia venut gairebé tot la Grossa al seu poble, ja que va tornar el 15% del número. Entre els afortunats hi ha veïns i dos centres escolars, un a Roquetas de Mar i un altre de la població de Laujar de Andarax, que van distribuir participacions per finançar els seus viatges de fi de curs. Alguns dels dècims d'aquest número, la terminació del qual, 0, ha sortit vint vegades en la història de la loteria, s'han venut a clients que els havien sol·licitat des de Canàries, València, Barcelona i Madrid, així com possiblement a turistes que han passat pel municipi durant l'estiu.

Un grup de 44 jubilats de les localitats malaguenyes de Villanueva de la Concepción i Colmenar que van estar d'excursió a Roquetas guanyen 80 milions d'euros.

El segon premi, el 12.775, dotat amb 1.125.000 euros per sèrie, va ser el més matiner, en cantar-se en el primer filferro, pocs segons després de començar el sorteig, i es va quedar sobretot a Andalusia. El tercer premi, el 5.163, dotat amb 500.000 euros per sèrie, va posar gairebé el punt final al sorteig i es va repartir per poblacions de 27 províncies.