El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, s'ha referit aquest dilluns a la situació creada després de l'assemblea de la CUP d'ahir a Sabadell i ha reconegut que genera nerviosisme i inquietud, encara que ha subratllat que cal oferir la "impressió real" que el Govern i les administracions públiques catalanes "funcionen".

En l'acte d'inauguració del Centre Penitenciari Mas d'Enric, al Catllar (Tarragonès), Mas s'ha referit molt implícitament a la decisió de la CUP d'ajornar fins al 2 de gener pròxim la decisió de recolzar o no la seva investidura després de l'insòlit empat entre partits i detractors registrat ahir a la nit a l'assemblea de la formació anticapitalista.

Mas ha assenyalat que "la part negativa" és que són moments de "preocupació, nerviosisme i inquietud", que hi ha gent "decebuda" per aquestes "incerteses" que s'estan produint de cara a la formació de govern tant a Catalunya com a Espanya i que és "legítim" que sigui així.

Però ha volgut transmetre a continuació un missatge de "tranquil·litat" i ha recalcat que la part positiva és que "cal donar també una impressió real del que és real".

I aquesta impressió real, ha afegit, és que Catalunya "funciona, amb un govern que funciona, amb unes administracions públiques que funcionen, que estan al servei de la gent, que estan fent una bona feina i que tenen l'aspiració de seguir fent-ho bé i fins i tot millor amb vista al futur".