El número 11.168 s'ha endut el primer premi del sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que s'ha celebrat aquest dijous al migdia als estudis de TV3. Cadascuna de les butlletes d'aquest número, que s'ha venut principalment a la Roca del Vallès i a través d'Internet, està premiat amb 100.000 euros.

El segon premi ha sigut pel 69.631 i haurà repartit 32.500 per tiquet entre Torredembarra, Lloret de Mar, Barcelona i Sant Miquel de Balenyà. El tercer premi, en canvi, ha recaigut en el 56.024, venut entre Sentmenat i Barcelona, i està recompensat amb 15.000 euros per cada butlleta.

Els premis més matiners han sigut el 4t i el 5è. El quart, el 35.543, ha anat a parar a Vilanova i la Geltrú i Barcelona, amb 5.000 euros per cada butlleta. El cinquè premi, per la seva banda, ha sigut el 55.311 i s'ha venut entre Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Santa Susanna i està dotat amb 2.500 euros per número.

Cares conegudes

El sorteig s'ha fet aquest dijous al migdia als estudis de TV3 i ha tingut com a protagonistes els presentadors Helena García Melero i Pere Mas, així com una sèrie de cares conegudes que han apadrinat cadascun dels premis. Així, l'exfutbolista Eric Abidal ha acompanyat la lectura del cinquè premi; l'actriu i cantant Nina la del quart; Lloll Bertan la del tercer; el pilot Isidre Esteve ha sigut l'amfitrió del segon premi i el primer ha anat de la mà de Salvador Capella, el guanyador del sorteig realitzat entre els qui havien comprat el número per Internet.

Les aproximacions

Més enllà dels premis directes, hi ha diverses combinacions que poden fer que, si no has tingut sort amb els premis principals, esgarrapis alguns diners.

En el cas del primer premi, els números anteriors i posteriors a aquest --l'11.167 i l'11.169-- rebran 1.000 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons amb les quatre, tres i dues últimes xifres iguals a les del primer premi, així com el premi especial de les centenes amb 25 euros per bitllet per les tres primeres xifres coincidents amb qualsevol dels cinc números guanyadors.

Pel que fa al segon, els apostants que tinguin els números anterior i posterior al premiat rebran 1.000 euros, és a dir, 200 per cada euro jugat. Els que hagin encertat les dues últimes xifres d'aquest cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any cobraran 15 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 100 euros, si són les tres primeres de 25 i si coincideixen les darreres quatre, 1.000 euros.

Sobre el tercer, els apostants que hagin encertat les dues últimes xifres obtindran un premi de 10 euros, si són les tres últimes xifres el premi serà de 50 euros i si coincideixen les darreres quatre, 500 euros. Per als números immediatament anteriors i posteriors el premi està valorat fins a 500 euros per a cada una de les butlletes.

En relació al quart, els números anteriors i posteriors a aquest --el 35.542 i el 35.544-- rebran 100 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons que tinguin les últimes quatre, tres i dues xifres idèntiques al quart premi, així com el premi especial de les centenes amb 25 euros per bitllet per les tres primeres xifres coincidents amb qualsevol dels cinc números guanyadors.

Finalment, els qui s'aproximin al cinquè premi, ja sigui amb el número anterior --el 55.310-- i el posterior --el 55.312-- cobraran 75 euros per bitllet, i també tindran premi els cupons amb les últimes quatre, tres i dues xifres que coincideixin amb les del cinquè premi, així com el premi especial de les centenes amb 25 euros per bitllet per les tres primeres xifres coincidents de qualsevol dels números guanyadors.