Els Mossos d'Esquadra busquen un pres que es va escapar ahir al matí quan sortia dels jutjats de Sant Feliu de Llobregat, on havia anat a declarar en qualitat d'acusat del robatori d'un vehicle. Segons fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el pres, que anava emmanillat, va fugir en sortir de les dependències judicials, moment en què va empentar els agents que el custodiaven i va aconseguir escapar-se.

Un altre pres, que també havia estat traslladat al mateix jutjat a declarar per la mateixa causa, va intentar escapar-se de la mateixa manera que el seu company, sense aconseguir-ho, ja que els mossos el van reduir.

Ràpidament, es va desplegar un ampli dispositiu policial pels voltants dels jutjats, amb helicòpter inclòs, que no van aconseguir trobar el pres fugitiu, segons les fonts citades. La jutgessa de Sant Feliu de Llobregat que va prendre declaració als dos homes havia decretat la seva llibertat pel furt del vehicle, si bé havien de tornar a la presó per altres causes en les quals també estan implicats tots dos presos.