La Guàrdia Civil va detenir un home de 71 anys després d'aparèixer la seva dona de 69 morta a la cuina de casa seva a la parròquia de Tameiga, a la localitat pontevedresa de Mos. Els agents van acudir a l'habitatge on es va produir el succés després de rebre a darrera hora de la nit de dilluns un avís del 112.

La dona havia interposat l'any 2014 una denúncia contra el seu marit. Després de la presa de declaracions testificals, les diligències es van transformar en un judici de faltes per insults durant el qual la víctima va retirar la denúncia, fet pel qual el cas va ser arxivat. La delegació del Govern a Galícia va explicar que, en la seva denúncia, la víctima acusava el seu marit, amb el qual convivia, de maltractaments físics i psíquics habituals.

La Guàrdia Civil manté oberta la investigació davant aquest possible nou cas de violència de gènere després de l'aparició del cos de la dona a la cuina del seu domicili amb evidents signes de violència, concretament amb un fort cop al cap. El mateix marit va ser qui va alertar la Guàrdia Civil del succés, i va explicar que havia trobat el cos de la seva dona a la cuina de casa seva.