Dues persones han mort en un tiroteig ocorregut en un habitatge del barri de Roc Blanc de Terrassa, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Les dues víctimes mortes per arma de foc han estat trobades per la policia catalana a l'interior d'un domicili del barri popular de Roc Blanc.

Arran del descobriment dels fets, els Mossos d'Esquadra estan duent a terme un important desplegament policial a la localitat vallesana per localitzar el presumpte autor o autors del tiroteig.

Segons fonts pròximes a la investigació, els fets han ocorregut en un habitatge del número 6 del carrer de Nàpols de Terrassa, on es trobava reunit un grup de persones, pel que sembla cinc, que podrien procedir de països de l'est.

La hipòtesi amb la qual treballen els Mossos, que haurà de confirmar-se amb la investigació policial, és que una o diverses persones han entrat a l'habitatge i han disparat, matant dues persones.

Alguns veïns de la zona asseguren que no han sentit res del que ha passat, mentre la policia autonòmica ha tallat el carrer per procedir a les seves investigacions i ha desplegat un important operatiu policial a la recerca dels autors o autor dels trets.

Els fets han ocorregut en un petit carrer del barri de Roc Blanc, una zona popular ubicada als afores de Terrassa, en concret a la zona nord-oest de la ciutat.