Dos homes van morir ahir a la tarda en un tiroteig que va tenir lloc en un habitatge de Terrassa, segons van explicar fonts policials.

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van portar a terme, al llarg d'ahir a la tarda i també al vespre, un important desplegament policial a la ciutat de Terrassa per tal de localitzar el presumpte autor o autors del tiroteig ocorregut poc a abans de les sis de la tarda.

Segons van assegurar fonts pròximes a la investigació, els fets van tenir lloc en un habitatge del número 6 del carrer Nàpols de Terrassa, on es trobava reunit un grup de persones, pel que sembla cinc, que podrien procedir de països de l'Europa de l'Est.

El punt on van tenir lloc els fets és situat al barri de Roc Blanc, a l'extrem sud-oest de la població, en direcció al municipi de Viladecavalls. L'avís als Mossos d'Esquadra es va rebre quan justament faltaven cinc minuts per a les sis de la tarda. Va ser una trucada al telèfon d'emergències 112 la que va alertar que s'haurien sentit trets a l'interior d'un habitatge. Els agents dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets, on van localitzar les dues persones mortes per arma de foc.

La hipòtesi amb la qual treballen els Mossos, que anit a l'hora de tancar aquesta edició encara havia de confirmar-se amb la investigació policial, és que una o diverses persones havien entrat a l'habitatge, havien disparat i havien matat dues persones.

Després dels fets, la policia autonòmica va tallar el trànsit del carrer per tal de procedir a les seves investigacions i també va desplegar un important operatiu policial a la recerca dels autors o autor dels trets. No va ser fins a les 9 del vespre quan el jutge va fer l'aixecament dels cadàvers.