Un home de 44 anys d'edat i de nacionalitat romanesa va ser detingut ahir al migdia després que intentés obrir la porta d'un avió que es trobava en ple vol entre els aeroports de Palma i Eivissa. La intenció de l'home, segons van assenyalar fonts de la Guàrdia Civil, era posar fi a la seva vida.

L'home va ser reduït per la tripulació i els passatgers del vol que cobria el trajecte des de Palma fins a Eivissa, quan intentava obrir la porta de l'aeronau per tal, segons sembla, de saltar i llevar-se la vida en ple vol.

Un cop l'autor de l'incident, que tenia problemes mentals diagnosticats, va ser poder ser reduït, el comandant de la tripulació de l'avió va demanar a la torre de control d'Eivissa la presència d'agents de la Guàrdia Civil un cop arribés a l'aeroport perquè es pogués procedir a la seva detenció.

Quan l'avió va haver aterrat a l'aeroport d'Eivissa, ahir al voltant a dos quarts de 12 del migdia, l'home va ser detingut i posteriorment traslladat a l'hospital Can Misses de l'illa.

Les autoritats van afegir que al detingut se li imputarà un delicte contra la seguretat aèria.