Els Mossos d'Esquadra van trobar ahir el cadàver d'un nen en un domicili de Girona on, pel que sembla, feia diversos dies que era mort. Els Mossos en va detenir el pare i la mare, de nacionalitat nord-americana després que declaressin a la comissaria. Els dos estan acusats de ser els pressumptes autors d'un homicidi imprudent. A més, la policia també va interrogar els germans de la víctima.

Segons van informar a l'agència Efe fonts de la policia autonòmica catalana, ara caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per tal de poder determinar les causes de la mort del menor de set anys. La policia va trobar el cos de l'infant tapat amb una manta, aparentment sense signes de violència i en un avançat estat de descomposició.

La descoberta del cadàver va tenir lloc ahir al voltant de les dotze del migdia quan, segons van assenyalar fonts pròximes al cas, la propietària d'un immoble ubicat al carrer de Joan Roca i Pinet, al barri de l'Eixample de la ciutat de Girona, va desplaçar-se fins a aquest domicili per intentar cobrar el lloguer que li devien. Un cop allà, la dona va sentir crits i sorolls estranys a l'interior de l'habitatge i va alertar els Mossos d'Esquadra, que en arribar van poder constatar que hi havia una baralla a l'interior de l'habitatge. La policia va entrar a la casa i en una habitació els agents van trobar-hi el cadàver d'un nen, que podria tenir uns set anys d'edat i que, pel que sembla, feia més d'una setmana que era mort, encara que aquestes dades hauran de ser contrastades amb el resultat de l'autòpsia.