Diversos joves van llançar bengales i van disparar perdigons contra els policies apostats a la porta d'un hotel de la cadena espanyola Barceló, prop de les Piràmides de Gizeh, al sud-oest del Caire, sense causar víctimes, segons han informat a Efe fonts de seguretat i de l'establiment.

Els agressors van llançar bengales contra el Barceló Caire Pyramids, també conegut com Tres Piràmides, al carrer Al Haram del districte de Gizeh, i contra els vehicles aparcats a l'entrada.

El gerent de l'hotel, Sherif Mohammad, ha explicat a Efe que un grup d'entre deu i quinze adolescents van arribar corrent per un carrer posterior a l'hotel i van intentar "causar disturbis".

Mohammad va indicar que no creu que es tracti d'un atac terrorista sinó de vandalisme.

L'atac va provocar destrosses en els vidres de la porta d'accés a l'edifici i d'un autobús, segons les fonts i el Ministeri de l'Interior.

En un autobús aparcat a la porta es trobaven dos turistes àrab-israelians, que pertanyien a un grup que en aquell moment deixava l'hotel, que no van patir ferides, ha afegit el responsable del Barceló Caire Pyramids.

Quan els agents van intentar dispersar el grup, un home va disparar contra els uniformats, que van perseguir a continuació als atacants.