El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, es va reafirmar ahir en la seva posició que la infanta Cristina hauria de renunciar als seus drets successoris a la Corona per la seva vinculació amb el cas Nóos, i va dir que així ho espera "com a dirigent del PSOE i com a ciutadà". El líder socialista va defensar, a més, que la "justícia és igual per a tothom".

"Sí (que renunciï), la justícia és igual per a tots els espanyols i així ho esperem no només com a organització, com a dirigent del PSOE, sinó també com a ciutadà", va assenyalar Sánchez, que manté aquesta posició des de fa més d'un any.

Per la seva banda, el vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, va destacar l'actuació "impecable" del rei davant la imputació i el judici contra la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin pel cas Nóos i va demanar que no s'intenti "generalitzar" aquest cas a tota una institució com la monarquia. Pablo Casado va garantir que, amb independència del que pugui dirimir el tribunal, la Corona espanyola té tot el "suport" del seu partit.