El fiscal demana fins a 20 anys de presó per a cinc presumptes dirigents de la banda Los Menores, una escissió dels Black Panthers que castigava amb pallisses els seus membres díscols i fustigava colles rivals per controlar el seu territori a l'Hospitalet de Llobregat.

En la secció desena de l'Audiència de Barcelona s'ha iniciat el judici contra els cinc presumptes capitostos de Los Menores, entre ells el seu líder Malfre Rafael S., conegut dins la banda com a Zero o El Rei i que afronta 20 anys de presó per ser qui suposadament ordenava els càstigs i organitzava les "caigudes" o agressions a bandes rivals. La fiscalia manté que Malfre Rafael S., amb l'acusat Álvaro Javeth B., van fundar la banda el 2006 com a escissió dels Black Panthers, colla que es negava a tenir menors entre les seves files, i van captar els integrants entre alumnes de diferents instituts.

La banda, sosté el ministeri públic, es va configurar amb una estructura fortament jerarquitzada, que obligava els seus membres a pagar quotes, a acudir a les reunions convocades i a participar en les agressions que assenyalessin els líders i preveia càstigs físics per als que incomplien les normes.

Afegeix la fiscalia que a la banda la traïció es pagava amb sang i abandonar la colla comportava 2.000 cops infligits amb una taula de fusta amb la inscripció Los Menores, així com ser marcat amb una creu al pit amb ganivet, d'un centímetre de profunditat.