Salah Abdeslam, principal sospitós dels atemptats del 13 de novembre a París, que està fugit i sobre el qual hi ha una ordre de recerca i captura internacional, ha contactat suposadament amb Sven Mary, un dels millors advocats de Brussel·les, informa l'agència belga de notícies.

Ni el lletrat ni la Fiscalia federal han confirmat aquesta notícia, indica el mateix mitjà. En una entrevista publicada el desembre passat pel diari Le Soir, l'advocat es va mostrar molt crític amb l'actitud de la Fiscalia federal després dels atemptats de París, amb 130 morts, i va afirmar: "si demà Salah Abdeslam em sol·licita, jo acceptaria ser el seu advocat". Va assegurar que el que el motiva és "lluitar contra l'arbitrarietat i l'abús de poder". El lletrat ha portat en els últims anys alguns dels casos que han acaparat l'atenció dels mitjans de comunicació, com el de la banca belga Fortis.

D'altra banda, la policia ha identificat el kamikaze que es va fer explotar al pis en el qual es van atrinxerar a Saint-Denis diversos gihadistes després dels atemptats. Identificat com Chakib Akrouh, va néixer a Bèlgica el 27 d'agost del 1990, té també nacionalitat marroquina i va poder ser identificat per la comparació del seu ADN amb el de la seva mare, segons va indicar la Fiscalia en un comunicat. En el setge policial en aquest apartament a la perifèria de la capital francesa, efectuat el dia 18 de novembre, van morir també el presumpte cervell dels atacs de París, Abdelhamid Abaaoud, i la seva cosina Hasna Aitboulahcen, mentre que vuit persones van ser detingudes en el marc d'aquesta operació. Aquest tercer mort, segons van manifestar al desembre fonts judicials, no estava fitxat per la policia.