La Fiscalia i la policia de Colònia van informar de la detenció d'un primer sospitós per agressió sexual després dels incidents de Cap d'Any en aquesta ciutat alemanya. Es tracta d'un algerià de 26 anys que és en presó preventiva i al qual s'imputa haver agredit sexualment una dona i haver-li robat el telèfon mòbil, segons el fiscal de Colònia, Ulrich Bremer.

L'home va ser detingut dissabte en un centre de refugiats de Kerpen, al sud-oest de Colònia, amb un altre ciutadà algerià de 22 anys i tots dos estan en presó preventiva. En l'escorcoll, els agents van trobar dos mòbils relacionats amb els successos de Cap d'Any a Colònia, un dels quals va ser robat en una agressió sexual quan la víctima estava envoltada per un grup d'homes. El segon va ser sostret a una altra víctima, sense agressió sexual. És el primer sospitós dels successos de Colònia en presó preventiva per presumpta agressió sexual, va assenyalar Bremer, que va afegir que l'acusat encara no s'ha pronunciat sobre els fets.

També divendres va ser detingut a Aquisgrà un home de 25 anys per estar en possessió d'un mòbil robat en els incidents de Cap d'Any. El sol·licitant d'asil algerià és en presó preventiva.