El Tribunal Suprem ha rebutjat el recurs plantejat per Iván H.B., que va ser campió de Catalunya de boxa amateur el 2011, contra la sentència de l'Audiència de Barcelona que el va condemnar a 10 anys de presó per clavar una pallissa a un altre jove amb el qual es va creuar pel carrer i al qual va deixar en coma.

El Suprem li manté la pena en inadmetre el seu recurs contra la sentència que el va condemnar per delictes d'assassinat en grau de temptativa, obstrucció a la justícia i trencament de mesures cautelars. L'alt tribunal ha rebutjat tots els arguments que exposava el condemnat, que nega ser l'autor de la pallissa, en considerar que hi va haver prova de càrrec vàlida i suficient contra ell.

Els fets provats de la sentència ja ferma assenyalen que Iván H.B., espanyol, de 18 anys d'edat i sense antecedents penals, el dia 11 de febrer del 2014, sobre les 20:30 hores, a l'altura del carrer 11 de setembre en la seva confluència amb el número 6 del carrer de Santa Caterina de Sant Adrià de Besós, es va creuar accidentalment, amb Luis H.L., de 19 anys, que anava en bicicleta. Després d'iniciar una breu discussió per causes desconegudes, l'acusat va apallissar la víctima. Els jutges deixen constància en la seva sentència que l'acusat en la data dels fets practicava kick boxing, que havia estat campió de Catalunya de boxa amateur l'any 2011 i que entrenava cada dia en un gimnàs. La víctima va patir fractura cranial i hemorràgia intracranial, així com diverses fractures.

Encara que el jutge va deixar en llibertat condicional l'agressor, que va ser arrestat el maig del 2014 en tornar d'un viatge a Nova Zelanda, li va imposar una mesura cautelar d'allunyament a 500 metres que va incomplir. El TS considera prova de càrrec que la víctima reconegués al seu agressor en un vídeo a YouTube.