L´Ajuntament de Barcelona invertirà 1.660 milions d´euros fins al 2019

29.01.2016 | 00:00

L'Ajuntament de Barcelona preveu invertir en el Programa d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019 més de 1.660 milions d'euros, amb l'objectiu prioritari de dur a terme una "transició ecològica" i una "transformació cap a una economia plural per revertir l'agudització de la desigualtat".
Així ho va anunciar ahir el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, en la presentació de les línies d'actuació del PAM, el full de ruta municipal, que preveu "accions urgents per fer front a l'emergència social i mesures estratègiques cap a un nou model de ciutat".
La transformació de la ciutat i el benestar de la ciutadania són dues de les premisses bàsiques que Pisarello ha presentat com a prioritàries en les inversions del PAM per "generar un desenvolupament social, econòmic i sostenible de la ciutat i revertir la dinàmica de la polarització de la desigualtat".
La proposta del PAM per a una ciutat en la qual viuen 1,6 milions de persones en 73 barris començarà ara la seva tramitació, que s'iniciarà amb un debat ciutadà i amb els grups municipals. Pisarello va informar que el procés participatiu de la ciutadania s'obrirà l'1 de febrer i es tancarà el mes d'abril, amb l'objectiu de portar-lo a aprovació de la comissió de Presidència abans de l'estiu que ve i aprovar-lo definitivament en ple al juliol. Un dels grans projectes del PAM és el pla de barris, dotat amb 150 milions per dinamitzar l'economia i millorar la cohesió social.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Crespo creu que la seva mala relació amb Fraga va perjudicar Correa

Crespo creu que la seva mala relació amb Fraga va perjudicar Correa

El número dos de Gürtel, Pablo Crespo, va opinar que el fet que Francisco Correa el fitxés el...

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

Interior planteja que els agents municipals comparteixin numeració amb els Mossos, però no una...

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

El secretari general de Podem reclama per al seu partit el paper d'"oposició real"

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema