Missatges d'ànims i suport del món polític cap a la diputada de Junts pel Sí i expresidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, que està ingressada a l'Hospital Clínic després que l'atropellés una bicicleta aquest dissabte al vespre. Els consellers Raül Romeva, Toni Comín, Neus Munté i Santi Vila han piulat a Twitter i li han desitjat que se'n recuperi aviat. En el mateix sentit ho han fet els líders parlamentaris de C's, Inés Arrimadas; del PSC, Miquel Iceta; de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell; i del PPC, Xavier García Albiol. Segons informa el centre hospitalari, Casals ha patit un traumatisme cranioencefàlic amb un hematoma subdural que ha requerit drenatge quirúrgic. Té també una fractura de pelvis que no comporta cap complicació.

El titular d'Exteriors, Raül Romeva, s'ha mostrat "consternat" per l'accident i ha escrit: "Molts ànims i una abraçada ben forta a tota la família; et necessitem i t'esperem aviat". També Toni Comín, al capdavant de Salut: "Tot el suport a l'amiga Muriel Casals. És una dona forta i esperem que es recuperi ben aviat. Està en mans d'uns excel·lents professionals".

La portaveu del Govern, Neus Munté, s'ha confessat "entristida" pels fets i ha traslladat suport i escalf a Casals i "tota la confiança" en l'equip mèdic que l'atén. Santi Vila, al capdavant de Cultura, ha enviat "una forta abraçada i molts ànims" a Casals: "Recupera't aviat que et necessitem!"

També han piulat a Twitter els líders parlamentaris de C's, PSC, CSQP i PPC. La cap de l'oposició, Inés Arrimadas, ha desitjat que es recuperi "tan aviat com sigui possible". De la mateixa manera que Miquel Iceta, líder dels socialistes catalans, que espera també que pugui refer-se'n "ben aviat".

"Molt per sobre de la discrepància política, les persones", ha piulat el popular Xavier García Albiol. També Lluís Rabell, president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, li ha desitjat "una ràpida recuperació".

Entre les moltes mostres de suport a les xarxes, destaquen també la dels presidents de l'ANC i d'Òmnium Cultural, l'entitat que va presidir Casals. Jordi Sánchez, de l'Assemblea, ha assegurat tenir "tots els pensaments" en la diputada de Junts pel Sí. "Ànims i molta força per superar ràpidament i bé les conseqüències de l'atropellament. Et necessitem!". Jordi Cuixart, que ara lidera Òmium, ha escrit: "Dona forta i valenta com poques, ara en mans de brillants professionals. Confiança plena en una bona recuperació, endavant" .