Marta Pujol denuncia l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per acomiadament improcedent

02.02.2016 | 00:00

Marta Pujol Ferrusola, filla de l'expresident Jordi Pujol, ha demandat l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per acomiadament improcedent, després que hagi tret a concurs la plaça de Tècnic Superior Arquitecte que ella ocupava. Segons La Vanguardia, Pujol considera que el lloc li correspon a ella per antiguitat.
Fonts municipals van confirmar que la denúncia es va rebre la setmana passada. En un primer moment, quan el novembre es va convocar la plaça, Pujol va deixar el lloc de treball i va presentar una reclamació per ser readmesa. En ser-li desestimada, va presentar la denúncia per "acomiadament improcedent" al jutjat de Mataró. La contractació de Pujol per part de l'Ajuntament la va donar a conèixer el principal partit a l'oposició, Nou Sant Vicenç, que va presentar una instància sol·licitant la còpia dels últims contractes d'arquitecte tècnic, enginyer municipal i arquitecte municipal.
Pujol Ferrusola va ser contrac-tada com a arquitecta el 3 d'abril del 1996 per 6 anys, prorrogables fins a 4 anys més, amb una jornada de 9 hores setmanals i un sou de 2.264,17 euros mensuals. La contractació, amb la pròrroga inclosa, finalitzava el 2006.
Nou Sant Vicenç va denunciar que el govern posava a concurs públic el lloc d'arquitecte tècnic perquè així ho obliga la Diputació de Barcelona, ja que "aquests llocs han de ser exercits per personal funcionari".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

´I´m a catalan´. Avui fa 45 anys de l´històric discurs de Pau Casals a l´ONU

´I´m a catalan´. Avui fa 45 anys de l´històric discurs de Pau Casals a l´ONU

El 24 d'octubre de 1971, les Nacions Unides van lliurar la Medalla de la Pau al músic català

Rajoy accepta l´encàrrec del Rei de formar govern

Rajoy accepta l´encàrrec del Rei de formar govern

Rajoy ha agraït la decisió del PSOE d'abstenir-se en la segona votació de la seva investidura

L´església prohibeixen escampar les cendres dels difunts o tenir-les a casa

L´església prohibeixen escampar les cendres dels difunts o tenir-les a casa

Un nou document del Sant Ofici de l'Església catòlica tampoc accepta que es divideixin entre...

Enllaços recomanats: Premis cinema