Un policia nacional que participa en la investigació de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó Isabel Carrasco va explicar ahir que, en l'escorcoll a casa de Triana Martínez, una de les acusades pel crim, es va trobar nombrosa munició i informació sobre la víctima.

Aquest agent, que va declarar com a testimoni en el judici per aquest assassinat, va explicar que tant la documentació com l'"abundància de cartutxos" estaven a calaixos de mobles ubicats a la sala i en una de les habitacions.

Aquest testimoni ha estat sol·licitat per la lletrada de l'acusació particular, Beatriz Llamas, que intenta provar que Triana Martínez havia de conèixer la seva existència tant de la documentació sobre Carrasco com de la munició, encara que no es estiguessin a simple vista.

La lletrada que representa Loreto Carrasco, filla de la víctima, tracta de demostrar que Triana coneixia el pla ordit per Montserrat González, autora confessa de l'assassinat, per matar Isabel Carrasco i que va ser partícip del mateix. A la sessió inaugural del judici, el 19 de gener, Montserrat González va dir que ella era l'única responsable de la mort de Carrasco.