La cantant Beyoncé va ser l'estrella indiscutible de l'espectacle del descans del Super Bowl, la final de la Lliga Nacional de Futbol Americà (NFL), on va presentar la seva nova cançó i va actuar al costat de Bruno Mars i el grup Coldplay.

Beyoncé es va apoderar del xou dissabte amb la difusió del seu nou senzill, "Formation", acompanyat d'un vídeo, a través de la seva pàgina web i el seu compte d'Instagram oficials.

Chris Martin i la seva banda, Coldplay, van ser els encarregats d'obrir l'espectacle a l'Estadi Levi 's de Santa Clara (Califòrnia), en ple Silicon Valley, on els Panthers de Carolina i els Broncos de Denver van disputar l'edició número 50 del Super Bowl.

El grup va repassar alguns dels seus èxits, com "Viva la Vida", "Yellow" i "Paradise", i immediatament va aparèixer el cantant Bruno Mars per a, de negre fins als peus, interpretar i ballar la seva més recent èxit, "Uptown Funk ! ".

I llavors va aparèixer Beyoncé, vestida de cuir negre, amb els cabells a l'aire, per cantar "Formation" i liderar el ball d'un exèrcit de dones sobre la gespa de l'estadi.

La diva va estar a punt de caure en un moment de l'actuació i tot seguit es va unir a Bruno Mars per cantar a duo "Uptown Funk!".

Després va tornar Coldplay mentre un muntatge de vídeo repassava actuacions passades del descans del Super Bowl, entre elles les de Bruce Springsteen o Michael Jackson. Per tancar Beyoncé i Mars també van tornar a l'escenari.

Lady Gaga va cantar l'himne

Abans del partit, la interpretació de l'himne nacional va estar en mans de la cantant Lady Gaga, que va rebre molt bones crítiques en mitjans i en les xarxes socials.

L'artista novaiorquesa va lluir un vestit jaqueta de color vermell escarlata, el mateix amb què va maquillar les seves parpelles, i les ungles pintades de blau, i l'actriu Marlee Matlin va seguir la lletra de l'himne en el llenguatge per a sords.