Adif va tapar el forat de l'estació en desús on dimarts hi va haver l'incendi que va col·lapsar la xarxa de Rodalies de Renfe a Barcelona, i hi ha posat seguretat, segons va afirmar la companyia.

Es tracta d'impedir l'accés al recinte, entre d'altres, perquè la investigació que porten a terme Mossos d'Esquadra i Bombers per determinar les causes de l'incendi sigui el més fluida possible.

La decisió d'Adif arriba hores després que el president de la companyia, Gonzalo Ferrer, atribuís una part de la responsabilitat de la custòdia del recinte als Mossos, declaracions que van causar l'enuig del Govern català. De fet, ahir, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, encara va assegurar sentir "perplexitat" en sentir les declaracions de Ferrer, i va reiterar que la "responsabilitat" de revisar les estacions en desús es seva. "Si Adif vol que l'ajudem a supervisar-ho sí, però les decisions les han de prendre ells i la responsabilitat és seva", va dir Rull.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, també va retreure a Adif que s'espolsés la responsabilitat del manteniment i la vigilància de l'estació. Colau va dir que "és inacceptable" que Ferrer carregués contra els Mossos.