La multinacional americana Hard Rock va reafirmar ahir el seu interès per participar en el macrocomplex hoteler i d'oci de BCN World, als municipis de Vila-seca i Salou, en el qual preveu invertir 2.500 milions d'euros.

El president i màxim directiu de la firma Hard Rock, Hamisch Dodds, va viatjar a la capital catalana per entrevistar-se ahir durant una hora amb el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, al Palau de la Generalitat.

En la reunió, sol·licitada per Hard Rock, Dodds va confirmar l'interès de la multinacional dels Estats Units per instal·lar un Centre Turístic Integrat (CTI), segons va assegurar la Generalitat en un comunicat.

La proposta de Hard Rock suposaria una inversió d'uns 2.500 milions d'euros, "sense cap cost per a l'administració catalana", segons la Generalitat.

Puigdemont i Junqueras van explicar a Dodds, que estava acompanyat del vicepresident de la cadena, Nelson Parker, l'estat administratiu en què es troba el projecte.

A més, Puigdemont i Junqueras li van comunicar "la voluntat del Govern de treballar per aconseguir un projecte que generi el màxim consens institucional, polític i territorial".

Posteriorment, el president de Junts pel Sí (JxS), Jordi Turull (CDC), va admetre que hi ha "sensibilitats diferents" dins del seu grup parlamentari pel macrocomplex BCN World, però va manifestar la seva convicció que s'arribarà a un acord per impulsar la iniciativa. En la mateixa línia es va situar Oriol Junqueras, que va demanar repensar-se tot el projecte i que si calia fer una consulta que fos a tot Catalunya.