Dos metges que van treballar en clíniques privades, la Dexeus i la Sagrada Família de Barcelona, van declarar davant del jutge que van usar pròtesis de Traiber, encara que mai no van anar a congressos de l'empresa ni van treballar a comissió. Segons fonts judicials, un neurocirurgià de la clínica Dexeus va dir davant del jutge que el 2011 va usar una pròtesi de fixació de columna de Traiber i que no li va fer bona impressió. El jutge investiga 47 metges perquè els seus noms van aparèixer en diversa documentació intervinguda a l'empresa.

Un altre dels quatre metges citats ahir, que va treballar a la clínica Sagrada Família, va declarar que va col·locar una pròtesi de genoll de Traiber el 2011, a través de la mútua Muface, i que la marca estava autoritzada per Adeslas.

Ahir han declarat davant del jutge quatre metges en una bateria de compareixences que acabarà el pròxim 11 de març. El cas Traiber té el seu origen en el cas Innova, en què el jutge investiga un cúmul d'irregularitats de l'extint grup d'empreses municipals.