La borrasca va afluixar i es va allunyar de Catalunya, però ahir al matí encara va deixar nevades destacables a cotes mitjanes i altes -per sobre de 700-800 metres- al Ripollès, al nord de la Garrotxa i en punts del Berguedà. Protecció Civil va mantenir l'alerta del pla Neucat. La jornada, a la Catalunya Central, es va caracteritzar per pluges d'intensitat variable en diversos punts, però cap nevada en punts on fos inusual. Així, a les cotes elevades de comarques com el Berguedà ahir va seguir nevant-hi. També va enfarinar, a la matinada de diumenge cotes altes del Moianès, com el Serrat del Grony i el Pol, entre Moià i Collsuspina.

El temporal de neu i pluja va condicionar força la circulació al cap de setmana, especialment dissabte amb prop d'una vintena de vies afectades que o bé estaven tallades o bé s'hi requeria l'ús de cadenes. Ahir al vespre només en quedaven dues on s'havia de dur cadenes: una a la regió central, a la BV-4031, a Castellar de n'Hug, i a la C-28, a Naut Aran, per accedir al Port de la Bonaigua.

Pel que fa a mobilitat, en el retorn d'ahir a la tarda a l'àrea metropolitana de Barcelona, es van formar retencions a la B-20, a l'altura de Santa Coloma de Gramenet; a la B-23, a Sant Feliu de Llobregat, i a la C-58, a Sant Quirze del Vallès. També hi havia cues a l'A-2, al Bruc, i a la C-32, a Sant Boi.