La infanta Cristina ha afirmat davant l'Audiència de Palma que confia "plenament" en la innocència del seu marit, Iñaki Urdangarin, i que està "convençuda" que ha estat ben assessorat en els seus negocis. El seu advocat, Pablo Molins, li ha preguntat durant la seva declaració si coneix els delictes que se li imputen al seu marit, al que ha respost: "Sé que se li imputen aquests delictes. Confio plenament en ell, confio plenament en la seva innocència i estic convençuda que ha estat ben assessorat".

La infanta Cristina ha assegurat davant el tribunal que la jutja que el seu marit i ella tenen repartides les tasques de manera que tots dos s'ocupen dels seus fills, cadascun del seu treball professional i "ell s'encarregava de les gestions econòmiques de la família".

Cristina de Borbó s'enfronta a una petició de pena de 8 anys de presó plantejada pel sindicat Manos Limpias, que exerceix l'acusació popular i és l'única part que atribueix delictes a la germana del rei.

En la seva declaració la infanta ha afirmat que va signar la constitució a mig fer amb el seu marit de l'empresa Aizoon "per confiança" en ell, ja que era una de les poques persones en les quals confiava. "Vaig signar en confiança de l'assessor fiscal i del meu marit", ha dit sobre la societat, de la qual ha volgut deixar clar que Urdangarin era l'administrador i prenia totes les decisions. "Així m'ho va demanar i vaig acceptar", ha explicat la infanta a preguntes del seu advocat, i ha afegit que llavors confiava en el seu marit i en el seu "entorn més proper", inclòs l'assessor fiscal de Urdangarin, Miguel Tejeiro, en qui "ara" no confia.

La Infanta Cristina ha començat a les 18:12 hores la seva declaració en el judici del cas Nóos, on seu a la banqueta com acusada de cooperació necessària en dos delictes fiscals del seu espòs, Iñaki Urdangarin. Després d'un recés de 16 minuts, la presidenta del tribunal, Samantha Romero, li ha informat dels seus drets com acusada. La Infanta ha anunciat al tribunal que la jutja que només respondrà les preguntes del seu advocat, Pablo Molins, i no a les de les acusacions ni a les de la resta de lletrats.

Després de llegir-li els seus drets la magistrada presidenta, Molins ha intervingut per dir que "per coherència, i igual que han fet altres acusats en aquest mateix judici", no respondria a Manos Limpias, l'única part que l'acusa, ni "tampoc a cap de les altres parts processals, també per coherència".