La dona acusada de matar la nit de dimarts a dimecres a ganivetades la seva exparella al domicili en el qual tots dos vivien a Badalona, va confessar el crim a un veí, al qual li va demanar un telèfon: "he de trucar a la policia, que he matat el Manolo".

En declaracions a Efe-TV, el veí, Mariano D., va explicar que cap a un quart de tres de la matinada d'ahir van trucar a la porta de casa seva i, en obrir-la, es va trobar la veïna, que li va preguntar si tenia un telèfon.

L'home li va retreure que aquelles no eren hores de trucar a la porta i despertar els veïns, i la dona li va dir: "he de trucar a la policia, que he matat el Manolo". El veí va acudir llavors al pis de la dona, on va trobar el cos de l'home, de 56 anys d'edat, amb ferides d'arma blanca estirat a terra enmig d'un bassal de sang.

El crim va tenir lloc poc després de les dues de la matinada a l'interior del domicili familiar, situat al barri badaloní de Montigalà i en el qual la parella, que té dos fills ja adults, continua vivint junta malgrat que ja feia temps que s'havia separat.

Arran de la confessió de l'agressora, van acudir al lloc del crim els serveis sanitaris d'emergència, que van intentar reanimar l'home, encara que, finalment, no van poder evitar la seva mort.

Agents de l'àrea d'investigació criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra van detenir la dona, de 50 anys d'edat, i van assumir la investigació del succés.

Segons van indicar fonts pròximes a la investigació del cas, no consta que la detinguda hagués presentat anteriorment denúncies contra la seva exparella per episodis de maltractament físic o psicològic.