El coordinador general del PPC, Xavier García Albiol, va replicar ahir a l'expresident català Artur Mas que no pot demanar a Mariano Rajoy que faci "un pas al costat" per facilitar la formació d'un govern a Espanya perquè Rajoy va ser candidat, va guanyar les eleccions, i "no es va amagar com un conill" com ell.

Dissabte, Mas va assegurar que "si Espanya fos Catalunya, el president ja estaria pensant a fer un pas al costat", en referència a la seva decisió d'apartar-se com a candidat a la presidència de la Generalitat per facilitar la investidura d'un nou president.

"No són comparables"

En declaracions fetes a Terrassa, on García Albiol va participar en les jornades commemoratives del Dia d'Andalusia, el dirigent popular català va indicar a Mas que s'estalviï les lliçons cap a Mariano Rajoy.

"Artur Mas no és la persona més adequada per donar lliçons absolutament de res, entre altres raons perquè les situacions no són comparables", va subratllar el popular. En aquest sentit, va considerar que Mas "es va amagar com un conill per no donar la cara com a número 4 de la llista, i Mariano Rajoy es va presentar com a cap de llista i va guanyar les eleccions de forma molt clara".