Un exdirectiu de l'Institut Nóos, Antonio Ballabriga, que dirigia diferents projectes a l'entitat, ha confirmat en la declaració com a testimoni en el judici del cas Nóos que Iñaki Urdangarin va continuar donant ordres després d'abandonar l'associació, el març del 2006, per recomanació de la Casa Reial.

Tal com ha manifestat a preguntes del fiscal anticorrupció Pedro Horrach, "les instruccions que em van donar és que havia d'informar-lo dels avenços i progressos del projecte dels Jocs Europeus", una iniciativa per la qual Nóos va percebre 382.203 euros de la Generalitat Valenciana, tot i que finalment no es va portar a terme.

Ballabriga, que formava part del Comitè de Direcció de l'Institut, ha assenyalat que després del març del 2006 "el vam mantenir informat i ell va participar en alguna decisió". "Va estar perfectament informat", ha remarcat.

Respecte als Jocs Europeus, ha recordat que va mantenir una reunió amb l'exvicesecretari d'Estudis del PP i exconseller de la Generalitat Esteban González Pons.

Precisament, Torres va afirmar en el judici, en recordar qui va intervenir en les negociacions inicials del projecte, que "una persona molt involucrada" va ser l'exalt càrrec del PP.