El president del grup municipal del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, va reclamar ahir a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, "fermesa contra el "top manta", a més de demanar suport a la Guàrdia Urbana en la lluita contra els manters.

Per mitjà d'un comunicat, el regidor popular es va referir així a la protesta que dissabte van fer desenes de manters, la majoria dels quals d'origen subsaharià, a la Rambla de Barcelona, on van desplegar fardells amb els productes que venen, desafiant l'Ajuntament de Barcelona, i van denunciar que se senten "traïts" per la gestió efectuada pel govern municipal.

Passivitat del cos

En el text, Fernández Díaz va acusar Colau de "convertir la Guàrdia Urbana" en el "pito del sereno" per la seva passivitat amb els manters i la seva condescendència amb "els antisistema implicats presumptament en actes violents".

Referent a això, el dirigent popular va reclamar a l'alcaldessa de la ciutat comtal que faci complir les ordenances municipals i les lleis a Barcelona.